OVER BIEN IN HUIS 

Ruim Twintig jaar heeft interieurontwerper Albien Buijs een woon/verlichtingswinkel gehad in Lochem. Dit altijd in combinatie met het werk interieurontwerpen buitenshuis. ‘Juist door deze combinatie  te maken heb je ervaring met beide sectoren'. Bij een woonadvies kun je soms tot prachtige ideaalsituaties komen, maar door de ervaring in de winkel weet ik ook welke realistische mogelijkheden er zijn binnen een bepaald budget’, aldus Albien.

‘Ik word er echt blij van als ik mensen kan helpen te bedenken hoe zij in hun eigen (gezins)situatie een praktisch en mooi stijlvol huis kunnen krijgen. Mijn kracht zit in dat ik goed naar de wensen van de klant luister en heel goed kan aanvoelen wat bij de klant past. Dat zit soms maar in kleine dingen. Een persoonlijke kleur op de muur of een andere indeling heeft soms zo’n groot effect, doordat ik de dingen met elkaar verbind en het passend maak bij de personen in een huis, lukt het altijd'.

Met haar kunstacademie achtergrond en haar praktische instelling als moeder en ondernemer zorgt Albien voor een realistisch en persoonlijk ontwerp.

‘Ervoor zorgen dat een Huis een Thuis wordt, dat is mijn passie’.