mozaiek - BIENINHUIS

 BRAINSTORM 

4 bij elkaar 1

Soms is het tijd voor wat anders in je huis. Maar hoe? Wil je verandering voor een specifieke ruimte; een mooie kleur op de muur, een andere indeling, nieuwe meubels, goede verlichting, wat doe ik met mijn mooie spullen, wel of niet verbouwen, materiaal keuze voor evt. vloer of raamstoffering?

Bij dit advies krijg je antwoord op al je vragen in een 3,5 uur durende sessie:
– Advies waarin ik alles verbind; de wensen, het huis en jouw stijl.
– Kleurnummers en lichtadvies.
– Een plattegrond schets.
– Een lijst vol tips en een moodboard.

Dit advies sluit ik af met een concreet plan waarin mijn ideeen zijn verwerkt. Hiermee kun je dan zelf mee aan de slag. Natuurlijk is het mogelijk om verder gebruik te maken van mijn diensten. Vanzelfsprekend vormt jouw smaak en wens het uitgangspunt.

 STYLINGADVIES 

Stylingsadvies Bieninhuis

Welke kleuren, stoffen en meubelen moet ik kiezen? En wat te doen met alle spullen, planten, foto's, potten, vazen etc.? Allemaal vragen die aan de orde komen wanneer je je woning wilt (her-) inrichten. Ik help u graag met een individueel advies.

Iedereen heeft spullen in huis met een verhaal, met een emotionele waarde of herinnering; het oude spiegeltje van oma, de vaas van tante...

Ik hecht waarde aan het behouden van die spullen in je huis. Dat maakt je huis persoonlijker. Ik help je de juiste balans tussen kleur, vorm, functie en design te bepalen.

De inspiratie voor mijn advies haal ik overal vandaan; designbeurzen in Milaan, Parijs, Keulen, Frankfurt en de Dutch Designweek in Eindhoven.

 LICHTADVIES 

Licht in huis, in de tuin of op je werk.

Welk armatuur? Welke plek? Welke lamp? Welke aansluiting? Energiezuinig, ledverlichting, dimmers. Oneindig veel mogelijkheden en keuzes.

Goede verlichting is onmisbaar. Een lamp of mooie verlichting maakt het verschil in je interieur. Met verlichting maak je het interieur tot een kloppend geheel, de perfecte sfeer. Een goed lichtplan maak je in combinatie met een stijlvol interieur. Ik heb jarenlang een verlichtingswinkel gehad en daardoor heb ik een schat aan ervarig op dit gebied. Benieuwd hoe verlichting jouw woning sfeervol kan maken? Maak dan een afspraak met

BIEN IN HUIS

 KLEURADVIES 

Thuis wil je je lekker voelen. De kleuren in je huis hebben een grote invloed op de sfeer en zijn daarom ook erg belangrijk. Soms kom je er niet uit of heb je behoefte aan nieuwe ideeën en verfrissende invalshoeken.

Kies je voor "veilig", aardetinten, pasteltinten, of durf je kleur te bekennen? Welke kleur spreekt je aan en past het best bij je..          Ik kan je helpen om samen tot een persoonlijk en verrassend kleurenplan te komen. 

Met kleur verbind ik het huis met de persoon.

 VERBOUWPLAN 

Albie-Buijs-verbouw-styliste

Mensen onderschatten vaak een verbouwing. Het kost tijd, heel veel energie en geld. Als je een goed doordacht plan hebt waarin je het eindresultaat voor ogen hebt, maak je het jezelf een stuk makkelijker. 

Bij een verbouwplan maak ik:
– Een plattegrond 
– Nieuwe indelingen
– Kleurplan
– Lichtplan
– Styling
– Moodboard
– Bijbehorende tips

Dit zorgt ervoor dat je tijdens de verbouwing snel beslissingen kunt nemen. Zo voorkom je verkeerde keuzes, teleurstellingen en onnodig hoge kosten.

Tijdens de bouw kan ik je ontlasten door de bouwbegeleiding te doen. Ik zorg er dan voor dat ingewikkelde "bouwvragen" die je krijgt van de aannemer, schilder, installateur, keukenleverancier, stucadoor etc. worden beantwoord. Daarbij volg ik de bouw om te zien of er gewerkt wordt volgens het plan dat ik heb gemaakt.

Los hiervan kan ik heel gericht samen met jou op pad gaan om materialen, spullen en/of meubels uit te zoeken. Belangrijk vind ik dat het geen showroom wordt, maar jouw huis.

 TUINPLAN 

Bij een mooi en sfeervol ingericht huis is de tuin vaak een ondergeschoven project. Ik vind het ontzettend belangrijk dat de tuin een verlengstuk van je huis is.

Bij een tuinplan maak ik een schets van de indeling met bepalende lijnen, kleur, stijl, materiaal en tips over vaste planten, eenjarige planten, struiken en bomen . Dit doe ik vanuit de sfeer en de stijl van binnen. Want binnen en buiten moet mooi in elkaar overlopen en een geheel zijn.