Bien in Huis is benieuwd wat je vond van het advies en het eindresultaat! Laat hieronder je recensie achter:

Schrijf een nieuwe recensie voor Bien in Huis.

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
3 berichten.
Anja
De afgelopen zomer hadden we we een kleine verbouwing. De verbinding tussen de woonkamer en de keuken werd ruimer, er werd een deur verplaatst en we kregen een kacheltje. Dat had veel gevolgen: de lichtinval was veranderd, lampen konden niet teruggehangen worden, muren moesten opnieuw gesaust en meubels vroegen om een andere plaats. Wat is het fijn om dan de deskundigheid en frisse blik van Albien in huis te halen! Het was meteen duidelijk dat Albien met veel kennis van zaken en creativiteit haar werk doet. En dat alles op een heel prettige manier. Dank je wel Albien, we zijn zeer tevreden over je advies en met het resultaat!
Tess
Wij zijn twee maanden geleden verhuist van een landhuis naar een appartement en hebben ons laten adviseren door Albien. De keuze tussen modern of klassiek werd een combinatie met een geweldig mooi resultaat. Haar gave goed te kunnen luisteren naar onze wensen voegde ze samen met haar kennis van materialen, kleur en ruim inzicht. Ondanks de grote overgang van groot naar klein, wonen wij nu naar grote tevredenheid. Wij kunnen Albien Buijs bij iedereen aanbevelen!
Anoniem
Ik dacht dat een bankje niet zou passen. Albien kwam met een prachtige oplossing, alleen door iets te verschuiven. Dat verzin je zelf niet. Fijn zo’n frisse kijk op je huis.
Bien in huis recensie interieur