Brainstorm

Soms is het tijd voor wat anders in je huis… Maar hoe? Heb je vragen voor een specifieke ruimte; Een mooie kleur op de muur, een andere indeling, nieuwe meubels, wat doe ik met mijn mooie spullen, wel of niet verbouwen, materiaal keuze voor evt. vloer of raamstoffering….?

Bij dit advies krijg je antwoord op al je vragen:
– Advies waarin ik alles verbind, de wensen, het huis en jouw stijl.
– Kleurnummers en lichtadvies.
– Een plattegrond schets.
– Een lijst vol tips.

Ik voel aan wat er nodig is en verwerk mijn ideeën in een plan. Vanzelfsprekend vormt uw smaak het uitgangspunt.

Brainstormadvies interieur Bien in Huis
stylingadvies

Welke kleuren, stoffen en meubelen moet ik kiezen? En wat te doen met de verlichting? Allemaal vragen die aan de orde komen wanneer u uw woning wilt (her-) inrichten. Bien in Huis helpt u graag met een op maat gesneden advies.

Al 18 jaar krijgt u van Albien een interieuradvies op maat. Een prettige leef- of woonruimte ontstaat immers niet van de ene op de andere dag. Ik help u de perfecte balans tussen kleur, vorm, functie en design te bepalen.

Albien Buijs interieurstyliste
lichtadvies

Goede Verlichting is onmisbaar. Een lamp of een groep lampen kan een stempel drukken op de sfeer. Met verlichting maak je het interieur tot een kloppend geheel en de perfecte sfeer. Een goed lichtplan maak je in combinatie met een stijlvol interieur. Benieuwd hoe jouw huis de juiste sfeer krijgt? Maak dan een afspraak met BIENINHUIS

bien in huis verlichting